Espresso – Din lokala tidning

Utveckling står högt i kurs på Alfing Produktion

På Alfing Produktion är man övertygade om att trygghet, utveckling och flexibilitet är viktiga ingredienser både för medarbetare och kunder. Allt detta, och mer därtill, kan det ambitiösa företaget erbjuda.

Alfing finns i Älmhult, grundades för över 50 år sedan och inkluderar grenarna Alfing Produktion, Alfing Komfortstolar, skogsmaskinstillverkaren Terri och möbelföretaget SOMA. Hos oss står utveckling i fokus. Både vad gäller våra anställda, vårt utbud och våra maskiner. Vår maskinpark innehåller det senaste på marknaden och är såväl automatiserad som operatörsstyrd, berättar Hans Johansson, ägare till företaget.

Annons
banner cx 60
Annons
flexbanner avdelare 190x250

Servar många branscher
Kunderna finns inom många olika branscher och till dem tillverkar företaget sjukhussängar, arenaläktare och plåtdetaljer till tåg och elbilar. Till oss kommer kunder med en enkel skiss som vi förvandlar till färdig produkt. Vi erbjuder, som vi kallar det, en helhetslösning med konstruktion, produktion, förvaring och leverans, förklarar Hans.

Stark utveckling
Under 2018 gjorde Alfing flera stora satsningar och för det belönades företaget med utmärkelsen Årets Utvecklingspris på Älmhults företagsgala. Skogsmaskinerna utvecklades och fick sällskap av en redskapsbärare för krissituationer och Alfing Produktion förvärvade grannföretaget Transpo Konstruktion. Förvärvet skedde i syfte att stärka positionen på marknaden, utveckla verksamheterna och för att bli ännu bättre på att möta kundernas ökade krav. Genom förvärvet har koncernen numera cirka 130 anställda, och siktar på att bli ännu fler.

Relaterade inlägg

Espressos lokala gratistidningar

admin

Miljömedveten motion med HHF

Johnny Billinger

Felix i Iran

Ingela Lindström

Laserdome samlar poäng på Galleria Boulevard

Johnny Billinger

Jenny Syrén fann sitt stora intresse i livet

Ingela Lindström

Från hushållstjänster till ledsagning och omsorg

Ingela Lindström

Sparbanken Göinge – Lokala kontor och nöjda kunder

Ingela Lindström

Veterinär Per Josefsson – djurens advokat

Ingela Lindström

Don´t get bitter- get better

Johnny Billinger

Good Morning UF – underlättar för morgontrötta

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy