Espresso – Din lokala tidning
varmarknad hassleholm

Vad händer i Hässleholm? Håll koll med Espresso evenemangskalender

Hässleholm, en aktiv stad i hjärtat av Skåne, bjuder in dig att uppleva en mängd spännande evenemang året runt. Oavsett om du är intresserad av kultur, sport, eller familjevänliga aktiviteter, finns det alltid något att se och göra här i Hässleholms kommun.

Kulturella höjdpunkter du inte bör missa

Hässleholm har en rik kulturell scen som erbjuder evenemang för alla smaker. Varje år kan du njuta av konserter, teaterföreställningar och konstutställningar som speglar stadens mångfaldiga kulturella arv. I flera fall på Hässleholm kulturhus. Missa inte chansen att utforska Hässleholm Konsthall, där du kan beundra lokala och internationella konstverk. Mycket händer även ute i kommunen som Vittsjö, Bjärum, Tyringe, Hästveda, Sösdala och Vinslöv.

Sportevenemang från kommunens idrottsföreningar

För de som älskar sport har Hässleholm mycket att erbjuda. Staden är hem för flera sportklubbar som regelbundet arrangerar tävlingar och turneringar. Oavsett om du är intresserad av fotboll, hockey, handboll eller motorsport, finns det möjligheter att heja på ditt favoritlag eller idrottare. Varför inte besöka Österås IP för en spännande fotbollsmatch eller Hässleholms Motorstadion för adrenalinfyllda racingevenemang?

Familjevänliga Aktiviteter och Evenemang i Hässleholm

För familjer med barn finns det gott om roliga aktiviteter i Hässleholm. Varje sommar kan du och dina barn delta i det populära Sommaren i Hässleholm-programmet, med allt från lekplatsaktiviteter till teaterföreställningar. Besök även Hembygdsparken där du kan utforska historiska byggnader och delta i roliga evenemang som passar hela familjen. Många väljer de stora besöksmagneterna som Hovdala, Tykarpsgrottan och Multilevel zipline.

Vad Händer i Hässleholm Just Nu?

För att hålla dig uppdaterad om aktuella evenemang och aktiviteter i Hässleholm, besök Espresso evenemangsguide, en kalender som både vägleder dig i Hässleholm, Osby och Östra Göinge kommun. Där hittar du information om kommande konserter, marknader, festivaler och andra händelser som du inte vill missa.

Så varför inte planera din nästa utflykt till Hässleholm och upplev de spännande evenemang och aktiviteter som staden har att erbjuda? Oavsett vad dina intressen är, finns det något för alla att njuta av i denna charmiga stad i Skåne.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x