Espresso – Din lokala tidning

Vagnify

– Home is where you park it

Ett bra alternativ till att boka hotell kan vara att hyra en husvagn om du ska till hästtävlingar, en festival eller konferens, eller helt enkelt en semester. På Vagnify utanför Älmhult finns möjlighet att hyra en större eller mindre vagn baserat på dina olika behov.

Vagnify ligger i Möllekulla utanför Älmhult, där Daniela Suhrborg startade företaget 2017. Daniela är en sann entreprenör som förutom att hon drivit städfirma i fem år, även har hyrt ut en lägenhet till turister och andra besökare i trakten. Genom lägenhetsuthyrningen fick hon upp ögonen för turistbranschen. Det ledde till att hon bestämde sig för att börja hyra ut fullt utrustade husvagnar vilket hon nu gör för semestrar och annat under sin slogan Home is where you park it.

Större och  mindre

I Vagnifys vagnstall har Daniela nu nio husvagnar som hon hyr ut till semesterfirare, hästfolk och till olika typer av konferenser. Daniela levererar husvagnarna vid behov och har som längst kört 18 mil.

– Jag har till exempel hyrt ut mycket till kristna samfund, berättar hon.

Det är gedigna vagnar av märkena Knaus, Kabe och Eximo. Den största vagnen har sovplatser för sex personer men det finns även mindre husvagnar på 1000 kg. Vagnarna köps in efter kundernas olika behov och Daniela vill inte enbart ha för tunga husvagnar.

– Man ska kunna köra de små med vanligt körkort. Det är ju den totala vikten av bil plus husvagn som avgör om ditt vanliga körkort räcker.

Passar olika behov

Än så länge är det husvagnar som hyrs ut då Daniela enbart ser fördelar med dem jämfört med husbilar.

– Det är lättare att sköta underhåll och att leverera dem etc. men på sikt kanske jag utökar med att även hyra ut husbilar, berättar hon.

Kunderna kommer från hela Sverige men nu vill Daniela nå ut till kunder även i närområdet. Hon efterlyser även samarbeten med olika festivalarrangörer och andra event där folk kan behöva hyra husvagn för sitt besök.

– Den starkaste uthyrningen är ju definitivt Sweden Rock där alla husvagnar redan idag är bokade. Ingen annan festival toppar det.

– En husvagn kan passa för så många olika behov och arrangemang och alla är välkomna att höra av sig, avslutar Daniela.

Text: jessica@espressoreklam.se

Stationsvägen 7, Älmhult Tel. 076 – 42 80 321 www.vagnify.se

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x