Espresso – Din lokala tidning

Välbesökt julskyltning trots regnväder

Årets julskyltning i Osby bjöd på många aktiviteter i hela byn. Folk kom från när och fjärran, eftersom julskyltningen också är en hemvändardag.

Många familjer gick ner på byn i generationer, mor- respektive farföräldrar med barn och barnbarn. Det var fullt av folk som passade på att julhandla när butikerna hade extraöppet.

Musikskolans barnkörer och även kyrkokören framförde stämningsfulla julsånger och hjälpte till att sätta en julig prägel på arrangemanget.

På biblioteket hade det också samlats mycket folk. Där fanns utställande föreningar. Osbys Lucia framträdde med sitt luciatåg vilket var ett uppskattat besök. Fler föreningar kunde man hitta i det stora ICA-garaget.

I Hantverkshuset var det fullt av hantverkare, för att inte tala om den riktiga Tomten och Tomtemor som hade hittat till Osby för att ta emot önskelistor från alla snälla barn.  Besökarna strömmade till under hela julskyltningen.

Hela Julskyltningen avslutades med en fin inramning i form av en eldkonstnär som visade upp eldkonst i centralparken.

Det stämningsfulla arrangemanget genomfördes av Osbys citysamordnare i samarbete med Osby Shopping.

[gallery link="file" ids="13109,13108,13107,13106,13105,13104,13103,13102,13101,13100"]]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x