Espresso – Din lokala tidning
familjens hus

Välbesökt när Familjens hus i Knislinge invigdes

Tisdagen 16 januari klockan 13.00 slogs dörrarna upp på den helt nya Familjecentralen, Familjens hus i Knislinge.

Invigningen inleddes med ett tal av Daniel Jönsson Lyckestam (M), Kommunstyrelsens vice ordförande och bandet klipptes av Adele från Smultronställets förskola. Därefter bjöds det på sång av barnen från Smultronstället och Magnolians förskola.

Rundvandring och teater

Efter invigningstal och skönsång blev det rundvandring inne i de fina lokalerna. Det var uppdukat med tilltugg och dryck. Personal från biblioteket och öppna förskolan bjöd på en uppskattad teaterpjäls om en busig katt och hennes husse.

– Familjens hus tackar alla som ville komma idag och vara med när kommunens första familjecentral invigdes. Jag tror och hoppas att det välbesökt, säger Lena Nilsson, verksamhetsledare.

Öppen förskola – både mingel och pedagogik

För många fungerar den öppna förskolan som ett tillfälle att lära känna föräldrar med barn i samma ålder. På Familjens hus finns även en förskollärare tillgänglig.

– Man kan leka, pyssla, spela spel, eller läsa sagor tillsammans med sitt barn. Man kan alltid leka fritt men det finns också aktiviteter som planeras av förskolläraren, säger Lena Nilsson och fortsätter:

– Ett tillfälle att vara med i en pedagogisk verksamhet som hålls av förskolan. Och dessutom så bjuder vi på fika!

FAMILJENS HUS

Till Familjens hus är du välkommen så har barn i åldern 0-6 år.

Här kan du och ditt barn leka och fika tillsammans med andra föräldrar.

Under öppettiderna är Familjens hus alltid bemannat. Vi finns för dig som behöver råd eller stöttning gällande ditt barn eller föräldrarollen.

Öppettider

Måndagar: 08.30 – 12.00 Onsdagar: 13.00 – 16.30 Torsdagar: 09.00 – 12.00 (babycafé 0-12 månader) Fredag 08.30 – 14.30 (13.00 – 14.30 tematräff )

Adress

Påls väg 2 i Knislinge (vid vårdcentralen)

Du kan läsa mer på: www.ostragoinge.se/familjenshus

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x