Espresso – Din lokala tidning

VALDEBATT 27 AUGUSTI

Ställ politikerna mot väggen!

Osby är av tradition en kommun med många företag och entreprenörer. Tyvärr har våra företagares betyg på företagsklimatet i kommunen blivit sämre de senaste åren. I senaste undersökningen av Demoskop och Svenskt Näringsliv hamnade Osby kommun på näst sista plats i Skåne. Detta måste vi ändra på!

Ett bra företagsklimat är viktigt för företagen och deras anställda, men även för alla andra kommuninvånare. Utan ett starkt lokalt näringsliv minskar den välfärd som kan fördelas. Osby Näringsliv anordnar därför en öppen valdebatt för alla intresserade kommuninvånare på Restaurang Borgen i Osby, andra våningen, måndagen 27 augusti kl. 18.30-21.00. Samtliga partier som idag är representerade i kommunfullmäktige är inbjudna.

Fokus kommer att ligga på näringslivsfrågorna, men även andra kommunala frågor kommer att debatteras. Debattledare och moderator är den rikskände och spetsfundige Håcan Nilsson.

Har du frågor som du vill ställa till politikerna är du välkommen att maila dessa till lars@lassio.se, senast den 20 augusti.  Kanske kommer Håcan att ta upp just din fråga på valdebatten?

Välkomna!

Osby Näringsliv

Lars Ericsson, Ordförande

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x