Espresso – Din lokala tidning
francis van brink

Välj en hälsosam julklapp till dig själv

HÄLSA. Årets julklappar borde alltid vara hälsosamma.

– Ja vi borde tänka mer på oss själva ibland, menar Francis van Brink som driver Via natura i Osby. Vi är komplicerade vilket kräver mer insikt om hur vi kan må bättre. Det räcker ofta inte med att prenumerera på ett piller. Det finns så mycket du själv kan göra för att sova gott om natten.

Francis har utbildat sig till licensierad megineterapeut hos Naturhälsan i Glimåkra. Efter tre år kan hon erbjuda både hälsoprodukter, behandlingar och en kunskap kring hela sitt sortiment av hälsokost.

– Jag tillhör ingen kedja utan har själv byggt upp ett sortiment som jag vet gör stor skillnad för många. Därför är det både roligt och viktigt att prata med mina kunder och på så sätt kunna vägleda dem rätt.

STRESS OCH SÖMN

Två områden som Francis får mycket frågor kring, handlar om att förbättra sömn och minska stress.

– Ja här finns det mycket man kan göra förutom att förändra sin livssituation, berättar Francis. Det finns många produkter som ger dig bättre sömn och förmågan att zooma ut från stress. Så om jag skulle välja en produkt för alla som har svårt att njuta av kommande julledighet, så skulle jag rekommendera KSM 66. Den ger dig bättre sömn och samtidigt får dig att stressa mindre.

TEXT: JOHNNY@ESPRESSOMEDIA.SE

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x