Espresso – Din lokala tidning
ERIK_800

Välkommen sommar

Semester och sommar – äntligen är det dags. Du håller i din hand en tidning som fokuserar på Skånes nordöstliga hörn – Göinge är skog, sjöar och småvägar, med massor av saker att upptäcka. Vi som gör den här tidningen ger under hela året ut en gratistidning månadsvis i kommunerna Osby, Östra Göinge och Hässleholm. Vi letar hela tiden efter nya smultronställen för att ge tips till våra läsare om vad man kan göra på lediga stunder – och det finns gott om dem.

Det bubblar av kreativa verksamheter i vårt område, och allt fler nätverk byggs upp för att tillsammans hitta inspiration hos varandra. Lägger man ihop alla stora turistmål – Wanås Konst, Hovdala Slott, Tykarpsgrottan och nu Lekoseum som snart öppnar igen i nya lokaler – med alla de små så är vi övertygade om att man hittar saker att göra i området under hela sin semester. Dessutom finns naturen och lugnet för avslappning mellan varven.

Denna tidning finns på många av dessa besöksmål, och skickas även ut till sommarhusägare med brevlåda i kommuner kring vårt verksamhetsområde. Vi hoppas att man genom att hitta till ett smultronställe ska kunna finna vägen vidare till nästa – kanske stanna en natt extra när man väl har kommit hit.

Välkommen till Göinge, och ha en fin sommar!

ERIK JOHANNESSON REDAKTÖR

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x