Espresso – Din lokala tidning

Välkomna tillbaka

Jag vet inte om ni lagt märke till den markering vi gjort på framsidan numera? Vi har ända sen starten 2006 haft ett eget krav när det gäller innehållet i våra tidningar. Att allt vi förmedlar ska vara positivt. Inget tragiskt. Inget gnäll. Inget elände. Bara artiklar om sådant som berör oss och gör oss glada. Det sker hela tiden bra saker. Människor gör bra saker. Så vi har tagit på oss rollen att vara snälla och att hylla dem som engagerar sig och gör bra saker.

Vi hjälper föreningar att berätta om sin verksamhet. Vi sätter fokus på kulturen och alla dem som gör våra liv mer roliga och färgrika. Vi hyllar goda insatser och engagemang. Vi har helt enkelt tagit på oss ansvaret att vara en motvikt mot allt tråkigt och elakt.

Vi hoppas och tror att alla ni läsare har märkt detta. Men för säkerhets skull, så har vi taggat framsidan med Snällposten.

Tipsa oss gärna om någon som ni tycker bör uppmärksammas som en ovanligt snäll person. Vi tänkte ha en aktuell ”snällista” där du gärna får nominera någon som sticker ut som en genuint snäll person. Ring eller skicka in din nominering med en kort förklaring. Du hittar både mail och telefon på denna sida. Hjälp oss uppmärksamma dem som gjort sig förtjänta av att hyllas lite extra. De kan gott få sig en snällkaramell.

Johnny Billinger

]]>

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy