Espresso – Din lokala tidning

Vår hemlighet

Idag tänkte jag avslöja en hemlighet. Vi har en strategi med den här tidningen. Ingenting är en slump eller tillfällighet. Allt vi publicerar har ett syfte. Det betyder då också att vi värderar och ibland tvingas välja bort. Det betyder samtidigt att vi ofta lägger till och skarvar när vi tycker att det finns fog. Ibland tar vi i lite extra när vi känner att någon behöver en extra klapp eller kram.

Vår hemlighet är att allt vi skriver ska vara positivt, ska hylla någon, ska roa, engagera eller inspirera. Om vi lyckas så är detta även förmånligt för våra annonsörer. En positiv inställning smittar nämligen över på annonserna. Då blir annonsörerna glada och fortsätter samarbeta med oss. Det i sin tur gör det möjligt för oss att producera denna tidning.

Men det bästa med detta är att vi under 10 år haft förmånen att hylla dem som hyllas bör. Lyfta dem som behöver komma upp och knuffa på dem som gjort sig förtjänta av framgång. Tänk själv hur fantastiskt det känns när en komplimang landar rätt. Det är inte alltid vi vet hur våra budskap landar. Men alla de mail, brev och samtal vi får från glada människor ger oss energi och visar att vi är på rätt väg.

Till exempel så har vi i 10 år varit engagerade i och kämpat för lokal handel. För att vi bor här och vill ha en levande hembygd. För att vi känner dem som driver handel och vill att de ska fortsätta med det. Vi gör det dessutom gratis och med glädje.

Tipsa oss gärna ifall ni känner att någon eller några borde uppmärksammas lite extra. Det är vi bäst på.

Johnny Billinger

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x