Espresso – Din lokala tidning

Våra viktiga val

När vi gör våra tidningar  så har vi kontakt med handlare i hela vårt utgivningsområde. Alla har en sak gemensamt. De kämpar för att vara ett vinnande alternativ i valet mellan lokala inköp, näthandel och fjärrhandel i något av de större närliggande handelscentras. Det gäller givetvis året om, men framför allt nu i juletider. Det är nu som många håller tummarna för att knyta ihop säcken och rädda året.

Vi vill alla ha ett trevligt och livfullt centrum med mötesplatser och härlig stämning. I denna ekvation så är handeln oumbärlig. Vi kan inte få det ena och samtidigt välja bort det andra.

Den lokala handeln är viktig för vår trivsel. Den är viktig för att attrahera nya invånare. Viktig för alla de hundratals personer

i varje samhälle, som arbetar i handeln. Helt avgörande för de skatteintäkter handeln bidrar med. Pengar som ska betala vård, skola och omsorg. Viktig för oss alla.

Det kan väl vara bra att ha med sig när vi nu bockar av i önskelistorna. Det är ju ändå jul.

Johnny Billinger

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x