Espresso – Din lokala tidning

Vårda dina kulor!

Utgå från att du varje dag vaknar upp med 100 energikulor att spendera från första morgonfisen till sista kvällsgäspen. Kulorna ska räcka till att leva din dag fullt ut. Så frågan är hur du använder dem optimalt? 

Lägger du energi på det du inte kan påverka? Då gör du av med kulor helt i onödan som du egentligen skulle kunna använda till något mer konstruktivt. Tänk varje gång du retar dig på någon eller på något  – visst sker väl det lite då och då? Ställ dig då frågan, är detta något jag kan påverka? Om inte – lägg ner det.

Exempel: Du vaknar upp och tittar ut. Regn! – och jag som skulle måla flaggstången. Kan du påverka det? Nej – stången får helt enkelt vara.

Visst finns det personer i din närhet som du lite då och då går och retar dig på? Det kan pågå i år eller (hemska tanke) ett helt liv. Varför låta någon annan stjäla en del av det som är menat att bli ett fantastiskt liv? Antingen så släpper du det och inser att vi alla är olika. Eller så får du konfrontera och förklara att du kraftigt ogillar när denna person nyser så spott och snor yr i luften. Eller vad det nu kan vara som äter dina kulor.

Vad jag vill säga är att ta hand om dina energikulor. Vårda dem och se till att de används till att leva ett fantastiskt liv.

johnny@espressoreklam.se

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x