Espresso – Din lokala tidning
JOHNNY_800

Vårt engagemang

Det som skiljer oss från andra lokala medier är vårt intresse och engagemang för det vi lägger i ordet lokalt. Alltså allt det som påverkar våra liv. Det gör vi genom ett antal nära samarbeten. Ett exempel är vår ”Lunchguide”. Vi har samlat 40 lokala restauranger och hjälper dem helt kostnadsfritt att sprida deras veckomeny i syfte att få oss alla att äta ute lite mer frekvent. För vi behöver en variation av restauranger.

Vi hjälper förenings- och kulturlivet med att synliggöra det mesta av vad som händer i Hässleholm, Osby och Östra Göinge. Genom vår digitala evenemangskalender så sprider vi evenemangen långt utanför respektive kommun helt gratis.

Göinges bästa sida, hittar du också på espressomedia.se. Här sprider vi vidare allt det som ”Göinge” har att erbjuda för besöksnäringen. Ett nytt projekt som vi hoppas kunna berätta mer om framöver.

Inom kort så lanserar vi dessutom en digital plattform som vi kallar ”Föreningsliv”. Här lyfter vi fram ett fantastiskt engagemang som möjligen är det viktigaste av allt. Här kommer alla våra lokala föreningar, som vill lyfta sitt arbete, att få den möjligheten utan kostnad.

Så oavsett om du är intresserad av vad som serveras som dagens, eller vill veta vad som händer just idag så får du svaret direkt via vår hemsida:

www.espressomedia.se

LOKAL HUSMANSKOST

Vill också slå ett slag för vårt samarbete med Husmanskostens vänner. Deras stora intresse inkluderar både lokal och nationell husmanskost. Samtliga läckra recept hittar du numera på vår hemsida. Sök på dina favoriter och börja ”kocka”.

Denna tidning har vi producerat och delat ut i snart 17 år. Den betyder väldigt mycket för både oss och många av våra läsare. Men vår digitala värld växer rejält och dit är du också välkommen. Så klicka gärna in på espressomedia.se

JOHNNY@ESPRESSOMEDIA.SE

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x