Espresso – Din lokala tidning

VÄSEN med Teater 23 – den sista familjeföreställningen i vår

Föreställningen Väsen börjar med att publiken leds in i ett tält. Där inne är det mjuk sammet, glänsande plast, ljusslingor, lampor. Rakt fram i mitten tronar Väsen, den fantastiska organismenen som ser ut som en kaktusliknande jättepumpa – en fantastisk konstruktion, som tagen ur en hollywoodsk science fictionfilm.

Väsen är en fin och empatisk berättelse och liknar på många sätt en klassisk saga för vår egen tid. Vi får möta Pojken som är på väg genom skogen till sin farmor, när han stöter på detta Väsen, som hindrar hans väg. Han blir litet rädd och också arg, men snart växer ett samförstånd fram mellan dem båda.

Annons
banner cx 60

Publiken får också uppleva ett spännande möte med teaterkonstens alla möjligheter i form av scenografi, rekvisita, ljud och ljus. Föreställningen Väsen är en enkel men viktig historia där fantasi och konstnärligt skapande fått härligt fritt spelrum.

Ibland kanske det blir litet läskigt, men som alla klassiska sagor slutar allt lyckligt. Efter föreställningen bjuds alla barn att komma fram och bekanta sig med detta Väsen och leka i scenrummet där man kan skapa häftiga ljud- och ljusupplevelser.

Annons
banner cx 60

Varmt välkomna!

Text: Cecilia Billing, Riksteatern Osby

Relaterade inlägg

Espressos lokala gratistidningar

admin

Miljömedveten motion med HHF

Johnny Billinger

Felix i Iran

Ingela Lindström

Laserdome samlar poäng på Galleria Boulevard

Johnny Billinger

Jenny Syrén fann sitt stora intresse i livet

Ingela Lindström

Från hushållstjänster till ledsagning och omsorg

Ingela Lindström

Sparbanken Göinge – Lokala kontor och nöjda kunder

Ingela Lindström

Veterinär Per Josefsson – djurens advokat

Ingela Lindström

Don´t get bitter- get better

Johnny Billinger

Good Morning UF – underlättar för morgontrötta

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy