Espresso – Din lokala tidning
anna vaxtmastaren osby

Växtmästaren i Osby tar stora steg framåt med nybyggnation och renoveringar

Det är nu 43 år sen Jankov Månsson startade Växtmästaren 1981. På den tiden var det en rivningstomt med en friggebod på. Nu håller Anna Carlsson på att renovera butiken för att ta ytterligare ett kliv framåt.

– Jag tog över 2020 precis innan pandemin, berättar Anna Carlsson, nuvarande ägare och dotter till Jankov. Jag blev så rädd att allt skulle gå åt skogen i och med pandemin och så blev det precis tvärtom! Vi fick nya kunder och det blev ett generellt ökat trädgårdsintresse när folk inte reste lika mycket som innan. Det var verkligen en rolig start! Vi är sex tjejer som jobbar här! Vi kallar oss “Järngänget” för tillsammans klarar vi det mesta! Hos oss får kunderna personlig service, säger Anna. Vi vill att alla ska känna att de har ett stort värde för oss. Vi hjälper gärna till med förslag till trädgården och odlingarna och det blir väldigt många trevliga samtal med kunder över disk.

Nu längtar så efter att kunna öppna upp den nya delen av butiken. Där kommer vi att ha ett utökat sortimentet av redskap. Vi erbjuder nya märken på gödsel och fler krukväxter och sommarblommor.

Anna berättar vidare att Växtmästaren tagit hem massor av växter till trädgårdsavdelningen som kommer att finnas på plats runt påsk.

Växtmästaren har varit medlem i Osby Näringsliv och Osby Shopping sen starten – Jag uppskattar medlemskapet i Osby Shopping för då får vi som driver butikerna träffas och prata igenom händelser på byn och kan ge tips till varandra från vardagen. Vi genomför gemensamma evenemang där vi alla kan vara med och hjälps åt att marknadsföra detta.

Jag uppskattar också möjligheten som finns med presentcheckarna på 100:- som kan användas i alla butikerna som är med i Osby Shopping – ett bra presenttips när fantasin tryter. Finns att köpa hos oss och i Bokhandeln.

Vi jobbar hårt för att våra kunder ska få en fin upplevelse när de besöker oss och vi välkomnar alla till vår nya fina butik!

Artikeln publiceras i samarbete med Osby Näringsliv och Osby Shopping

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x