Espresso – Din lokala tidning

VEM? – En liten föreställning om de stora känslorna

Lördag den 18 november kl. 11:00 på Pulsen kommer Månteatern med sin kritikerrosade föreställning VEM? baserad på Stina Wirséns böcker.

Det är ett rörande och humoristiskt relationsdrama för de ganska små men också någorlunda stora. Vi får möta Nalle, Katt, Kanin och Nallegrisen i deras knasigt underbara men fullt normala tillvaro, där de stökar och bökar runt bland enkla men svåra vardagligt trassliga situationer.

Vi kryper in i en visuellt kittlande och musikaliskt nyfiken VEM-värld full av knöliga, luddiga och roliga känslor, relationer och VEM-djur. VEM? fångar det vardagligt svåra och djupt dramatiska på ett lustfyllt, okomplicerat och humoristiskt sätt.

Regissören och manusförfattaren Pelle Öhlund tillsammans med ensemblen har definitivt hittat helt rätt när de flyttat Vem-världen från boksidorna och ut på scenen. Det här är smart, tilltalande och viktig teater för den allra yngsta publiken, och för alla oss andra också.

Missa inte årets sista familjeföreställning! För alla såklart, men kanske mest för 3 – 6 år. Och glöm inte att förboka för att säkert få plats – begränsat antal platser. Skicka ett sms till 070-592 66 48.

Varmt välkomna

Cecilia Billing/Riksteatern Osby

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x