Espresso – Din lokala tidning
Verktygsmännen i Osby

Verktygsmännen i Osby flyttar in i nya lokaler

Allt om har tidigare berättar om Wictor Axelsson-Järletoft som driver Maskinservice i Emmislöv. För snart två år sedan tog han dessutom över Verktygsmännen i Osby när dåvarande ägaren Gert Blohmé ville dra sig tillbaka.
– Jag hade redan ett samarbete med Verktygsmännen så när Gert frågade mig så var det inte så länge jag behövde fundera, berättar Wictor.

Inledningsvis drev Wictor vidare företaget som hämtlager för industri och verkstad men han kände snart att han ville ha en butik också. Hyresvärden Ekstrand vill gärna satsa på lokala företag och det gjordes en plan för en ny lokal intill nuvarande byggnad.
– Det blir kanon. Vi har fått vara med och bestämma utformningen av byggnaden och det blir både butik och ett riktigt, anpassat lager med mer än dubbla ytan, förklarar Wictor.

Privatpersoner välkomna

I mitten av december ska bygget stå färdigt och Wictor och platschefen Mikael Harneborn planerar för flytten. En nyhet blir att företaget som tidigare helt varit inriktat mot företag nu också vänder sig till privatpersoner.
– Ja planen är att företagare inom bygg, industri och verkstad ska kunna köpa sina specialverktyg här och samtidigt ska privatkunder kunna komma till butiken och handla riktigt bra verktyg till de bästa priserna.

Utrymme att växa

Inför starten kan Wictor behöva anställa någon extra personal till butiken. För övrigt siktar han in sig på att företaget ska fortsätta utvecklas och då finns det utrymme.
– Det finns absolut möjlighet att växa i den nya lokalen så det hoppas jag såklart på, avslutar Wictor.

Text och foto:
jessica@espressomedia.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy