Espresso – Din lokala tidning
Företag med butikschef

Verktygsmännen i Osby starkare än någonsin

I början av maj hade Verktygsmännen i Osby en stor utförsäljning för att tömma sitt lager, vilket de till stor del tagit över efter förre ägaren.
– Vi behövde rensa ur lagret och höll en utförsäljning under en vecka. Lite olyckligt i sammanhanget är dock att många tror att det var på grund av att vi skulle lägga ner företaget. Det vill jag dementera och istället berätta att företaget frodas och att vi kommer att satsa ännu mer på professionella verktyg även för privatpersoner, berättar ägare Wictor Axelsson Järletoft.
Ett antagande från folk

Sannolikt är det ett antagande som spritt sig som en följd av coronapandemin, menar Wictor.
– En del företag i området drabbades ju tyvärr väldigt hårt under våren och har gått i konkurs. Så det har väl varit lätt att tro att det var av den anledningen vi höll vår utförsäljning, funderar han.
Så är det alltså inte.
– Nej, vi hade en tillfällig svacka i orderingången och tyckte att vi då hade tid att ta tag i utrensningen av vårt stora lager av verktyg. Försäljningen gick över förväntan så vi vill tacka alla företag och privatkunder som gjorde det så lyckat, fortsätter Wictor. Tillsammans med butikschef Mikael Harneborn och övrig personal har han nu laddat om inför sommarförsäljningen.

Proffsverktyg för alla

Faktum är att Verktygsmännen i Osby nu satsar på att sälja ännu fler professionella verktyg till bra priser för just privatpersoner.
– Nu har även privatpersoner fått upp ögonen för oss och det känns viktigt att satsa mer också på dem. Företagarna är huvudinriktningen sedan tidigare men nu har vi sålt nästan lika bra även till privatpersoner. För att det ska bli enklare att handla så har vi också inkluderat momsen i priserna. Då slipper man att stå och fundera över det.
– Nu välkomnar vi alla “hemmafixare” till vår butik som kommer att vara öppen hela sommaren, tillägger Wictor.

Text: jessica@espressomeda.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy