Espresso – Din lokala tidning

Vi är alla beroende av hjälp

När allt ställs på sin spets, så blir vi än mer medvetna om hur svårt det är att stå ensam. Allt hänger på att vi hjälps åt och samarbetar. Det är som med karma, det du sänder ut kommer förr eller senare tillbaka. Om du väljer att hjälpa, stötta, gynna – så kommer det att betala sig.

I normala fall när hjulen rullar på, så är risken större att vi tänker lite väl mycket på det egna behovet innan vi ser till helheten. Nu är tillvaron allt annat än normal och då betyder lojalitet mer än någonsin.

Under hela våren har danskarna vallfärdat till Malmö och Helsingborg och ”räddat” kroglivet. Just nu packar våra sommargäster bilarna fulla för att tillbringa sommaren här hos oss. De kommer att renovera sina hus, handla i våra butiker och gynna våra besöksmål. De håller våra sommarhjul rullande.

Men det är våra dagliga val som skapar långsiktighet. Att vi i större utsträckning väljer lokala företagare och butiker. Oavsett om vi har virus eller inte virus.

P.S. Detta är den enda tidningen som görs av ett lokalt företag. Vi är helt beroende av att andra företag handlar lokalt även när det gäller marknadsföring. Vi ger tillbaka.

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy