Espresso – Din lokala tidning

Vi är laddade!

Vi är alla olika men har i alla lägen (nästan) en valmöjlighet i allt vi gör och säger. Du kan ge eller ta energi. Allt positivt adderar och allt negativt minskar. Alla vet hur det känns när vi får beröm och uppskattning. När vi får ett leende eller en kram. Det burrar till när hjärnan duschas av dopamin.

Vi kan välja att räkna till åtta innan vi reagerar. Så lång tid tar det innan hjärnan värderat informationen. Med all sannolikhet så skulle det eliminera en hel del ej genomtänkta reaktioner. Reaktioner som dränerar både avsändare och mottagare på energi.
Vi kan välja att sprida positiva saker – eller sånt vi ogillar eller kanske hatar.
Vidare kan vi vara allt för upptagna av oss själva och i alla lägen styra över samtalet till den egna världen, utan att visa något egentligt intresse för andra. Handen på hjärtat, hur roligt är det egentligen?

Alla tidningar vi gör är vårt försök att förmedla positiv energi. Vi ser det som en av våra viktigaste uppgifter – att bidra till en bättre balans. För det mest är ju helt fantastiskt underbart. Denna tidnings 44 sidor är ett bra exempel på detta.

Johnny Billinger

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy