Espresso – Din lokala tidning

Vi håller balansen

Eftersom vi själva bor och verkar inom det område där vi ger ut våra tidningar, så vill vi använda den möjligheten till att göra skillnad. Därför har vi engagerat oss i förenings- och kulturliv. Med vår hjälp får de en gratis kanal ut till alla hushåll och företag.

Barn och ungdomar är viktigt. Därför har vi erbjudit skolor och fritidsverksamhet att skapa intresse för deras verksamhet genom våra tidningar. Gratis. Vi har sen starten kämpat och propagerat för att vi ska handla lokalt, eftersom det ger goa skatteintäkter till oss alla. Nu lägger vi mycket energi på vår miljö. Det är lätt att blunda och se miljön som ett avlägset problem. Men det finns mycket vi kan göra här hemma. Därför håller vi nu på att starta upp värdefulla samarbeten med kommuner, företag och organisationer som på olika sätt har sitt fokus på vår miljö.

Vår ambition är att kunna göra skillnad. Vi lyfter det som berör oss alla som bor här. Det som är viktigt. Det är alla lokala företag (annonsörer) som tillsammans med oss, gör detta möjligt. Vår förhoppning är att alla våra annonsörer får den respons de hoppas på och känner att de är delaktiga i något större.

100 % av det du kan läsa i denna tidning, är angeläget och positivt. Vi har valt att vara en kanal som visar fram det goda och hoppfulla. Vi får så mycket av den andra sidan, så någon måste jämna ut balansen.

Johnny Billinger

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x