Espresso – Din lokala tidning

Vi har makten att välja

De som spår förändringar i vårt köpmönster, kopplat till konsekvenser, menar att över 10 000 butiker och 30 000 jobb försvinner inom några år. Den informationen kan man tro på eller inte.

Man kan ta in informationen och inte bry sig, eller så vill man inte medverka till den utvecklingen. Problemen är ju märkbara på Älmhults handelsplats, i Osby centrum, i Hässleholms Galleria och nu i centrala Kristianstad.

En del problem uppstår via lokaliseringar, men allt handlar ju om underlag. Om vi medborgare inte väljer att handla i våra lokala butiker, så kommer de förr eller senare att försvinna. Det är inte bara en åsikt eller trend. Det är fakta. Så det vi var och en måste fundera över, är om det är så vi vill ha det. Vi har ju trots allt makten att välja.

Tänkte också passa på tillfället att berätta om en ny tidning som den 1 september delas ut i Hässleholm. Ett månadsmagasin med fokus på allt som händer i Hässleholms kommun fyra veckor fram. Det är vi som gör den tidningen också. Så kul och spännande, tycker vi. Ni som är nyfikna kan bläddra i vårt digitala magasin, som lanseras samtidigt. Ni hittar det då på vår hemsida www.espressomedia.se

Johnny Billinger

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy