Espresso – Din lokala tidning
bilcentrum

Vi säljer bilägande – inte bara bilar!

På Bilcentrum i Hässleholm jobbar vi för att bygga upp en god relation med våra kunder. Det handlar inte längre bara om att sälja en bil – det är mycket mer som ingår i ett bilköp.
– Vi tar hand om kunden och ser vad han/hon har för behov. Hur familjen ser ut, hur man bor och vad bilen främst ska användas till. Ska kunden köpa eller finansiera sin nya bil – det är också något att fundera över, menar försäljningschef Per-Martin Persson, sedan många år känd profil inom bilbranschen i Hässleholm.

Bilcentrums anläggning i Hässleholm sysselsätter 35 personer. Här hittar du VW, SEAT, Skoda samt VW Transportbilar. Här finner ni även vår auktoriserade serviceverkstad, däckhotell och tillbehörsbutik. På parkeringen finns en publik snabbladdare i samarbete med laddkedjan Mer, där alla är välkomna att ladda sin elbil.
Som extra bonus ligger Dekra som granne vilket gör att vi självklart ombesörjer ombesiktning av din bil när vi åtgärdat anmärkningarna från Bilprovningen. Så när du hämtat ut din bil är den ”helt” klar!
Välkommen in och provkör


I år släpps ett antal nya bilmodeller på Bilcentrum och vissa finns redan inne för provkörning. På plats för provkörning finns i dagsläget Škodas nya Fabia och Enyaq, Volkswagens ID.3, ID.4, Multivan Hybrid, Taigo och T-Roc. Inom kort kommer även Volkswagens ID.5 att finnas tillgänglig för provkörning
– Trenden går mot fler och fler elbilar – vi har kommunens största urval av elbilar hos oss. Vi ser även att trenden för automatväxlade bilar ökar. Vi har bra finansieringslösningar för alla behov och typ av bilar. Vill du ha ett bekymmerfritt ägande tipsar jag om privatleasing, businessleasing eller företagsleasing, vi hjälper dig välja smartast lösning, lovar Per-Martin Persson.


Se till den totala ägandekostnaden


Hos Bilcentrum säljs cirka 4000 bilar om året varav cirka 1 000 bilar i Hässleholm vilket gör firman till den största i området. Är du ute efter begagnat, hittar du även ett stort urval av begagnade bilar här!
– Att köpa bil är ett mycket stort och viktigt beslut. Jag älskar kundkontakter och lägger gärna tid på att vägleda kunderna rätt i bildjungeln. Ett tips är att tänka på att noga jämföra priser och modeller och att se till den totala ägandekostnaden. Tänkt inte enbart på nypriset – driftskostnaderna blir ofta lägre än för din gamla bil, tipsar säljare Jonathan Thörn.

säljkår bilcentrum

Fakta:
Bilcentrum Hässleholm ingår i Bilcentrumgruppen med anläggningar i Kristianstad och Sölvesborg. Totalt arbetar 120 personer i organisationen.

Välkommen in att diskutera bilköp och finansieringslösningar hälsar säljarna vid Bilcentrum Hässleholm.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x