Espresso – Din lokala tidning

Vi tar ställning

Kommer ni ihåg IKEA  och deras slogan ”Inte för de rika men för de kloka”? Det är ett sätt att ta ställning. Att positionera sig som det kloka valet. Det är nog inte många som inte vill tillhöra den målgruppen. Vi tar alla ställning på ett eller annat sätt. Vi vill tillhöra det goda, det nya, det spännande.   

Denna tidning som du nu håller i din hand har också tagit ställning. Från den allra första tidningen vi gav ut. Från den första bokstaven till den sista. För oss är detta viktigast av allt.

Vi tar ställning för det goda i samhället. Vi är ju själva verksamma här och beroende av att vår plats på jorden blir den bästa. Vi tar ställning för att föreningslivet får bästa möjliga resurser, för där finns våra barn. Vi tar ställning för kulturlivet, för det gör oss lyckligare. Vi tar ställning för lokal handel för det skapar en levande hemort. Vi tar ställning för engagemang, för det får allting att gå framåt. Vi tar ställning för näringslivet, eftersom det ger oss tillväxt.

Vi tar ställning för allt positivt. Därför skriver vi aldrig om något annat.

Allt vi skriver hamnar därför i samtliga brevlådor i din kommun. Vi garderar oss genom att dessutom dela ut till samtliga företag. Alla ni som befinner er på andra platser runt om i världen, kan läsa våra tidningar på vår hemsida. För när man väl tar ställning, så får man göra det ordentligt.

johnny@espressoreklam.se

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x