Espresso – Din lokala tidning
Via Natura flyttade till större lokal

Via Natura flyttade till större lokal

NÄRINGSLIV. Via Natura flyttar bara ett fåtal meter men ger så många fler möjligheter till att utvidga verksamheten.
– Ja vi får dubbelt så stor yta till både butik och behandlingar, berättar Francis van Brink, som äger och driver butiken. Vi har ett begränsat sortiment och kan nu både öka på det befintliga och ta in nya produkter.

Ett område som kan utökas när Via Natura flyttade till större lokal är skor från Scholl som är utrustade med en biomekanik som i sin struktur har en relation till resten av kroppen.
– Ja det gäller inte bara fötterna utan även knä och höfter, berättar Francis.
Satsningen får en stor yta av butiken – och riktar sig till både dam och herr.

Kropps- och naturvänlig

Plats får också en satsning på avfallsfria produkter. Zero Waste är ett varumärke som strävar efter en helt avfallsfri värld. Avfall är allt sådant som inte går att återvinna.
– En ambition som ligger väldigt nära mig som person, menar Francis. Precis som Pure Beginnings, hud- och hårprodukter för barn och bebisar. Rena ekologiska ingredienser som är snabbt biologiskt nedbrytbara.

Fler personer

Francis van Brink tog själv steget till egen verksamhet för ca 10 år sen, när livspusslet gav möjligheten. Nu är det dags att utöka både försäljning och behandlingar.
– Ja vi blir snart två i butiken när Elin börjar hos oss. Det ger mig möjlighet till fler behandlingar, förklarar Francis. Plus att vi får två behandlingsrum. Ett av rummen ska hyras ut för fler naturmedicinska behandlingar.
Flytten i sig är bara ett fåtal steg, men ger så många nya möjligheter.
– Ja nu ser vi fram emot invigningen, avslutar Francis.

Text& foto: johnny@espressoreklam.se

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x