Espresso – Din lokala tidning

Walterssons ger alltid lite extra

Efter den tuffa vintern med mycket snö för 10 år sen så tyckte Torbjörn Walthersson synd om 40-talisterna som behövde hjälp med så mycket. Han arbetade då som budbilsförare men registrerade samtidigt företaget Waltherssons snickeri och fastighetstjänst. Efter endast två månader var han uppbokad varje helg och han valde då att sluta med körningarna och satsa fullt ut på företaget. Affärsidén var att fixa allt från tomtgräns in till minsta spik. I detta inkluderar han även bilen som står på uppfarten.

Kreativa lösningar
Fem år senare när ROT sjönk från 50 till 30 procent behövde han Torbjörn ytterligare ett ben att stå på. Det blev service och reparation av husvagnar, husbilar och släpvagnar. Omställningar som kräver lite kreativa lösningar.
– Jo, jag åker runt till campingplatser inom 10 mils radie och servar på plats. Det har gett mig stamkunder från andra länder som varje år kommer hit och vill få saker fixade, berättar Torbjörn.

Fixar cyklar
För två år sen började Torbjörn serva Älmhultsbornas cyklar. I konceptet ingår både hämtning och lämning av cyklar.
– Det har varit otroligt populärt, berättar Torbjörn. Finns det företag som är intresserade av ett samarbete så får de gärna höra av sig.
Torbjörn gör alltid det där lilla extra som överraskar kunderna. En brusten kedja blir inte bara hel, utan får även lite extra omsorg. Plus att däcken får luft.
– Jag försöker alltid vara tillgänglig för mina kunder – vardag som helg. Jag älskar mitt arbete och alla möten med mina kunder, avslutar Torbjörn.

Text och foto: maria@espressomedia.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy