Espresso – Din lokala tidning
dsc 6877

Wizex gick i mål med folket jubel

I sju månader har det planerats och övats. Tankar och idéer har blivit verklighet och gensvaret långt över förväntan. Wizex 50-årskalas blev betydligt större än ett lokalt evenemang. Fyra fullsatta föreställningar, som kunde blivit det dubbla. TV och radio på plats så blev kalaset en riksangelägenhet.

På frågan om det var nervöst så svarade Tommy Stjernfeldt:

­– Vi har ju inget att bevisa som ska få fart på våra karriärer. De ligger bakom oss. Så det här är bara roligt. Framför allt har det varit kul att komma samman och få uppleva både resan och föreställningarna tillsammans igen.

Ränderna går aldrig ur

Under alla år tillsammans så hade medlemmarna i Wizex sina olika roller i bandet.

– Det tog bara 10 minuter från det va satte oss ner så var vi tillbaka, berättar Tommy Karlsson med ett leende.

Mats Nilsson, kapellmästaren, tog som vanligt taktpinnen och hållit kvar i den under hela processen. Vissa saker förändras aldrig.

Aldrig låtit bättre

Men tiden går och förutom Eric Iversen, som idag fortsatt driver Wizex, så ligger samtliga runt ”70-strecket”. Men det märktes inte den här gången. Frågan är om det någonsin låtit bättre? Inspiration, mognad och ny teknik gav publiken både minnen och ett fantastiskt ljud för pengarna. Frågan är om det var sista gången vi hörde dem tillsammans? Reaktioner och ovationer har varit entydiga – vi vill ha mera.

johnny@espressomedia.se

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x