Espresso – Din lokala tidning

Wizexmusiker underhöll vid PRO-möte

PRO:s medlemsmöte i mars bjöd på god underhållning av Wizexmusikern Tommy Karlsson, som framförde musik och sång samt berättade om sin tid i Wizex från 1970-talet fram tills idag. Programmet uppskattades mycket av medlemmarna.

Ordförande Per af Forselles framförde en varning från polisens sida angående falska telefonsamtal och vikten av att aldrig lämna ut kortuppgifter, koder eller andra känsliga uppgifter till någon.
Ragnar Svensson informerade om kommande arrangemang under mars och april såsom Internationella kvinnodagen i Sibbhult, Seniorbio i Sibbhult, årets första resa till Ullared, påskagillet och en landskapsresa i Skåne (25 juni). Mötet avslutades med sedvanlig lotttdragning.

Annons
banner cx 60

Under våren har PRO Glimåkra tillsammans med ABF Skåne Nordost genomfört en studiecirkel uppdelat i två olika områden. Den 13 och 27 februari hade vi en cirkel, Landskapsresa Skåne – Själland, där vi den 25-27 juni kommer att göra en resa med boende i Malmö.

Den 13 och 20 mars gjorde föreningen en tillbakablick på sin hemsida vilket rönte stort intresse efter som det är många som inte har datorer och därför inte har möjlighet att se det. På hemsidan ligger det mesta som skett i föreningen sedan år 2009, allt finns samlat under arkiv.

Annons
flexbanner avdelare 190x250

Årets första resa var en inköpsresa till Ullared där många fynd gjordes på Gekås varuhus.

Text & foto: Ragnar Svensson

Relaterade inlägg

Espressos lokala gratistidningar

admin

Miljömedveten motion med HHF

Johnny Billinger

Felix i Iran

Ingela Lindström

Laserdome samlar poäng på Galleria Boulevard

Johnny Billinger

Jenny Syrén fann sitt stora intresse i livet

Ingela Lindström

Från hushållstjänster till ledsagning och omsorg

Ingela Lindström

Sparbanken Göinge – Lokala kontor och nöjda kunder

Ingela Lindström

Veterinär Per Josefsson – djurens advokat

Ingela Lindström

Don´t get bitter- get better

Johnny Billinger

Good Morning UF – underlättar för morgontrötta

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy