Espresso – Din lokala tidning
Goda avsikter

Använd vår kanal

LEDARE. Nånting är på gång. Allt det vi tidigare tagit för givet men som blivit främmande, är på väg tillbaka. Kanske inte bums som det en gång varit, men bara känslan får oss att må bättre.

Det är en tidsfråga innan vi kan se våra barn spela fotboll. Innan vi kan sitta tillsammans och umgås. Fira högtider, kramas och underhållas på konserter. Friheten att välja – smaka på den.
För oss som gör denna tidning innebär det att vi inom kort kommer att skriva om alla lokala evenemang. Utställningar, mässor, fester etc. Bara känslan av att inte behöva markera att vi följer FHM: restriktioner och håller avstånd. Det där har vi lärt oss nu. En del tar vi med oss, men visst längtar vi efter att minska avstånden och komma närmare varandra igen? Och då är det dags – Använd vår kanal.

Använd vår kanal

Så alla ni föreningar, företag etc. Vi vet att ni laddar för en ny verklighet. Om det är någon kanal ni ska använda för att sprida era tankar, så är det i denna tidning. Ingen lokal tidning når nämligen fler. Ingen tidning lever längre, läses mer eller sprids bredare i vår del av världen. Så vill du nå ut med allt som bubblar – hör av dig till vår redaktion. Alla ni 100 000 personer som får denna tidning – håll koll på sidan 14, vår evenemangssida. Där samlar vi alla godbitar som vi får in från arrangörer i Älmhult, Östra Göinge, Osby och Hässleholm.

Text: johnny@espressoreklam.se

Här läser du Johnnys förra ledare.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x