Espresso – Din lokala tidning
img 5636 1024x683

Årets stora köpfest – Osby Outlet – 27 april 2024


Välkommen till Osby Outlet, din destination för en dag fylld av fantastiska erbjudanden och spännande fynd! Här är det inte bara shopping – det är en upplevelse av att utforska en värld av möjligheter, där industriella hemligheter och butikers skatter väntar på att upptäckas.

Under en dag är en fest med Osby Outlet när industrier och butiker öppnar upp sina dörrar och bjuder in dig till en lokal av supererbjudanden. Det är en dag att frigöra utrymmen, att göra plats för nytt och samtidigt ge dig chansen att upptäcka och njuta av fantastiska produkter till otroliga priser.

logga osbyoutlet 800x200 1

Stort urval

Här hittar du allt från felbeställningar och returer till andrahandsvaror och utgående sortiment. Det är en skattjakt där ett stort antal företag bjuder in till prisfest., Kanske hittar du den perfekta presenten till en vän, eller kanske är det dags att unna dig själv något speciellt till ett bråkdels pris av det du förväntade dig. Möbler, leksaker, presenter, nyttogrejer, persienner, kläder, verktyg, bygggrejer är några alternativ som brukar vara med i Osby Outlet. Exakt vad som är med i år, är dock fortsatt en hemlighet.

Butiker håller öppet

Osby Outlet är inte bara en plats att handla – det är en plats där du kan låta dig inspireras av möjligheterna och kreativiteten som finns runt varje hörn. Parallellt med utförsäljningen så öppnar butikerna upp i Osby och erbjuder årets kanske mest fördelaktiga rea. Föreningslivet tänder grillarna och förser besökarna med mat och dryck. Osbys restauranger och caféer hålller också öppet för dig som vill ha lagad mat eller en fika.

Håll utkik efter detaljer

Inom kort kommer Espresso media att publicera mer detaljer kring årets Osby Outlet. Så håll koll via vår hemsida och via våra sociala medier. Så förbered dig för årets köpfest den 27 april.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x