Espresso – Din lokala tidning

This is a repeating event

Sommaröppet på Hembygdsmuseet i Hässleholm! Alla helgfria lördagar i jämna veckor och en del andra dagar! Populär utställning att se på!! Alltid kl 11 -14!! Välkomna alla intresserande!

15jul11:0014:00Sommaröppet på Hembygdsmuseet i Hässleholm! Alla helgfria lördagar i jämna veckor och en del andra dagar! Populär utställning att se på!! Alltid kl 11 -14!! Välkomna alla intresserande!

Evenemangsdetaljer

 Hembygdsmuseet i Hässleholm har en lång historia bakom sig! Det öppnade första gången 1932!! Under åren har en hel del lokalt material samlats på museet och med tiden har inriktningen gått mot vår tätort Hässleholm, framför allt den gamla staden!! Under pandemin har en del avsnitt byggts om och gjorts mer tillgängliga. Källarplanet har snart ställts i ordning. Pågående utställning  på museet har titeln  “Kläder från då till nu” och den invigdes den 10 september 2022 i utställningshallen. Utställningen innehåller och uppvisar kläderna på människorna under förra seklet!   Utställningen finns nu att titta på när museet är öppet. Visningar och andra program är i full gång, se särskilda annonser i denna kalender.  Programdagar i närtid är den 25/3 och 22/4. Alla dessa dagar är museet öppet kl 11 – 14!!

Visa mer

Tid

(Lördag) 11:00 - 14:00(GMT+02:00)

Plats

Västra Göinge hembygdsmuseum

Museivägen 1, Hässleholm

Get Directions

Dela detta evenemang

Lämna en kommentar

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy