Espresso – Din lokala tidning

This is a repeating event

Våröppet på Hembygdsmuseet i Hässleholm! Alla helgfria lördagar i jämna veckor och en del andra dagar! Alltid kl 11 -14!! Välkomna alla intresserande!

09mar11:0014:00Våröppet på Hembygdsmuseet i Hässleholm! Alla helgfria lördagar i jämna veckor och en del andra dagar! Alltid kl 11 -14!! Välkomna alla intresserande!

Evenemangsdetaljer

 Hembygdsmuseet i Hässleholm har en lång historia bakom sig! Det öppnade första gången 1932!! Under åren har en hel del lokalt material samlats på museet och med tiden har inriktningen gått mot vår tätort Hässleholm, framför allt den gamla staden!! Under pandemin har en del avsnitt byggts om och gjorts mer tillgängliga. Källarplanet har snart ställts i ordning. Utställning  på museet med titeln  “Kläder från då till nu” invigdes den 10 september 2022 men är nu avslutad och demonterad. Nu har arbetet inletts med att installera en ny utställning nått sitt slut. Temat är Hässleholm och dess stadsdelar under förfluten tid. Det blir mycket bilder från gamla Hässleholm och annan information samt en del symboliska föremål. Invigningsdagen är den 27 januari!

Visa mer

Tid

(Lördag) 11:00 - 14:00(GMT+00:00)

Plats

Västra Göinge hembygdsmuseum

Museivägen 1, Hässleholm

Get Directions

Dela detta evenemang

Lämna en kommentar

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy