Espresso – Din lokala tidning
Goda avsikter

Goda avsikter

LEDARE. Känns märkligt att börja summera året, men för oss så är detta vår näst sista tidning innan tomten tar över. Ett märkligt år på många sätt. Ett år som många vill glömma men också ett år där många företag slagit rekord. Så skillnaderna är stora.
I vår bransch, som jobbar med att lyfta och förmedla lokala nyheter, så har det också skett stora strukturomställningar. Alla våra prenumererade tidningar har nu försvunnit upp i stora, fjärran mediahus. Idag är denna tidning den enda som till fullo ägs och produceras lokalt.

Ni som känner oss vet att vi har Goda avsikter och lägger allt fokus på att lyfta föreningslivet, eftersom det, tillsammans med skolan, bidrar till att forma nya fantastiska samhällsmedborgare. Vi älskar dessutom kulturen och gör allt vi kan för att lyfta engagemanget som till störst del är ideellt. Ni vet också att vi jobbar för att kommuninformationen ska nå alla. Vi är idag den enda kanal som kan erbjuda detta. Att bara ha en hemsida och förlita sig på social media, räcker inte.

Vi är sex personer som gör denna tidning. Vi bor alla här och inser vikten av att ha en hemort under utveckling. För att lyckas med det måste vi i större grad använda lokala företag för inköp och service. Det är på så sätt vi får in mer pengar till kommunkassan. Nära dig, är ett sådant projekt där vi tillsammans med handelsföreningarna sätter ett rungande fokus på att handla lokalt. Vi har inga andra avsikter. Förutom då att göra en tidning som du gillar. En tidning som når varenda en av de 52 000 brevlådor som finns i de fem kommuner vi jobbar med. Även där är vi helt unika.

johnny@espressomedia.se

Här läser du förra ledaren.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x