Espresso – Din lokala tidning
Till min vän

Till min vän

LEDARE. I en undersökning så framgår det att få människor har en vän, utanför familjen, som garanterat skulle ställa upp för dig oavsett när på dygnet och vad det gällde. Ännu färre kan namnge tre personer som man med säkerhet skulle kunna räkna med vid ett akut behov. Jag skulle kunna räkna upp minst tre. Eller minst två, för en av dem har för alltid slutat ringa. Vi har hjälpt varandra på många olika sätt genom åren. Men den här gången gick det inte. Du ringde men cancern var för stark och ville annorlunda.

Till min vän… Ja det är livets gång, alla drabbas och vi är alla hjälplösa när det inträffar. Ett konstaterande men långt ifrån en tröst. Det vi kan påverka är att alltid vara den där man kan ringa. Den som lägger allt annat åt sidan när du behöver hjälp. Det är inte alltid det räcker, men det ger livet en större mening.

Rosa bandet och mustaschkampen är två av höstens kampanjer för insamling till cancerforskningen. Till dessa två kan vi räkna in flera ytterligare kreativa kopplingar där syftet är att förbättra oddsen. Mycket kan vi förebygga, men ödet kräver pengar. Tänk gärna tanken i juletid. Ingen julklapp är större än att besegra cancer.

Tack min vän – för allt.

johnny@espressomedia.se

Här läser du förra ledaren.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x