Espresso – Din lokala tidning
Till min vän

Kan det bli för bra?

LEDARE. Kan något bli så bra att det till och med blir – för bra? Så bra att man inte kan ta in allt utan det svämmar liksom över. För mig kan det inträffa när någon sjunger så där otroligt att man inte kan omsätta känslan fullt ut. Det stockar sig i halsen och ögonen fylls med tårar tills det rinner över.

Kan det bli för bra? Visst – det kan inträffa i filmer, häftiga sportögonblick och via kärlek också. För mig hände det exempelvis under en löptur häromdagen. I lurarna hade jag Raj Montana Band med Dan Hylanders känsliga stämma. Låten var en gammal favorit ”Balladen om flickan och de två munkarna”. Efter halva låten var jag tvungen att stanna. Jag kunde inte ta in mer och springa samtidigt. Texten var för stark. Musiken med Fjellis, Peps, Rickfors och Mats Ronander tog all energi. Det blev helt enkelt för mycket. Ja du vet – det stockar sig i halsen, ögonen fylls och svämmar över.

Vi är sex personer som gör denna tidning. Varannan vecka, året runt, bjuder vi 52 000 hushåll på det absolut bästa som vi kan göra. Vår ambition är att varje gång göra något som blir så bra att det till och med svämmar över. Vi är naturligtvis fullt medvetna om att vi inte når hela vägen, även om vi ofta får väldigt mycket beröm och tacksamhet från både läsare och annonsörer. Det jag vill säga med detta är ändå att vi försöker. Varje gång.

PS. När svämmar dina ögon över? På vår Facebooksida Espresso gratistidningar får du gärna dela med dig. Sök upp oss och dela med dig.
Raj Montana Band finns på Spotify. De är värda att upptäckas igen.

Text: johnny@espressomedia.se

Här läser du förra ledaren.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x