Espresso – Din lokala tidning
Goda avsikter

Leva livet lokalt

LEDARE. För några decennier sen, fick man som kille kalkylera med stryk, vid besök hos grannkommunens folkpark. I alla fall om man gjorde anspråk på någon lokal tjej. Gränserna har sen dess suddats ut genom kommunikationer och digital utveckling. Vi är mer rörliga idag. Både fysiskt och och genom den digitala världen.

Leva livet lokalt. Vad innebär det?
Lokalt är inte längre den egna kommunen. Lokalt är allt som är tillgängligt och nära. Oavsett hur våra kommungränser är ritade. Vi pendlar till grannkommuner, handlar i grannkommuner. Lokalt är där vi väljer att leva våra liv. Där sätter vi våra egna gränser. Då blir allt så mycket större, än den kommun man bor i. Det blir i princip allt! Vårt liv. Vi har därmed alla en egen unik definition på vad lokalt innebär.

Det är både ett ansvar och en utmaning att ha just detta synsätt som grund till ett magasin. Men precis så är det. Vartenda ord och varje annons i denna tidning har ett lokalt syfte. Sen är vi väl överens om att alla har sina egna gränsdragningar och tolkar det lokala utifrån hur vi lever våra liv. Men grunden är att allt ska vara relevant, intressant eller underhållande för alla er som får denna tidning.

Därför hälsar vi alla er från Markaryds kommun välkomna.
Vi delar arbetsmarknad. Handel, turism, föreningsliv och skolor för barn och ungdom. Nu delar vi också ett lokalt magasin.

Text: johnny@espressomedia.se

Här läser du förra ledaren.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x