Espresso – Din lokala tidning

Osby Outlet – Välkommen till Osby Shopping

osby shopping

För drygt 10 år sen skapades ett shoppingkoncept i Osby av espresso reklambyrå i samarbete med dåvarande handelsförening. Resultatet fick namnet Osby Shopping. Idag finns ca 50 medlemmar som tillsammans värnar och utvecklar Osby som en besöksort inom shopping. Det som är unikt i Osby är den nästan totalt avsaknaden av kedjebutiker. Det gör att varje butik är unik i sig och som tillsammans skapar ett mycket speciellt utbud och bredd. Lägg sen till miljöer som du troligen inte hittar någon annanstans i landet. Eller vad sägs om ett kvarter i westernmiljö där researrangören Swanson´s håller till. Äldre bebyggelse med neonskyltar skapar en trevlig nostalgisk känsla. Blandat med handeln hittar du aktiviteter, konst och restauranger/caféer. Tillsammans blir därmed hela centrum en handelsupplevelse där du kan fördriva en hel dag i en äkta unik miljö.

Handlare, restauranger och caféer håller öppet under outletdagen för att fullborda en upplevelsen. De hälsar er alla välkomna. Vill du lära känna några av handlarna så kan du kika in här:

https://visitosby.nu/shopping/

Vill du få några tips om matställen så kan du kika in här: https://visitosby.nu/ata/

Här hittar du mer om Osby Outlet varje dag fram till den 27 april.

https://espressomedia.se/category/naringsliv/

Vi kommer att presentera alla deltagare i Osby Outlet i denna kanal. Så passa på att följ Espresso Facebook, så du inte missar några godbitar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x