Espresso – Din lokala tidning
Goda avsikter

På liv och död

LEDARE. Näst efter mat, sömn, rörelse och ett socialt sammanhang, så kan information vara det vi rankar som det absolut viktigaste. Den ger oss stabilitet och orienteringsförmåga. Utan information blir vi vilsna. Året som gått har gjort detta väldigt tydligt. I speciella situationer är information på liv och död.

Idag handlar mycket om vaccin. Alla pratar om vaccin och vill sätta vaccineringen in i ett sammanhang för att på så sätt inkludera sig själv i processen. När är det min tur? När är det min mammas tur? Det finns alltså ett enormt behov av att ständigt uppdatera sig om vad som gäller. För många är det en kapplöpning på liv och död. För företag kan det betyda allt eller inget. Enorma konsekvenser står på spel. Därför vilar ett enormt ansvar på dem som sitter inne med fakta.

Vi kan därför ställa stora krav både nationellt och lokalt. Med tanke på hur avgörande vaccineringen är, så måste kommunerna lokalt ta detta på ett väldigt stort allvar. Oavsett om det finns något att berätta, så är det just detta man ska berätta. Frekvent, uppdaterat och kontinuerligt. När det inte finns någon information, så skapas alternativ, osäkerhet eller frustration. Med all rätt, för det är ju trots allt på liv och död.

Text: johnny@espressoreklam.se

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x